Mai mult dedcât o afacere,  o pasiune

Cu doar 3 autoturisme și 2 angajați am creat AWR Lease Services în 2004. 15 ani mai târziu, gestionăm o întreagă flotă și am extins serviciile de leasing operațional pe întreg teritoriul țării.

Experiența ne-a îndemnat să ne perfecționăm, astfel încât putem promite și oferi servicii de încredere. Companiile, dar și persoanele fizice, pot conta pe servicii de rent-a-car, rent-a-car pe termen lung și transfer persoane.

Ne place să încheiem parteneriate pe termen lung, știind că am satisfăcut pe deplin doleanțele clienților noștri. Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim de fiecare dată.

Echipa AWR Lease Services

În echipa noastră, fiecare membru e axat pe o anume categorie de servicii și este pasionat de ceea ce face. Ne leagă un principiu pe care l-am transformat în idealul companiei. Credem că dedicarea și tratamentul prietenos pe care îl oferim oamenilor sunt atuurile care îi îndeamnă pe clienți să ne aleagă. Totodată sunt și dovada că ne iubim cu adevărat meseria și că o facem nu doar cu profesionalism, ci și cu drag.

Iova ACIMOVAT
CEO Founder
Oana DATCU
Sales manager
Adriana CHINEJA
Financial manager
Laura ACIMOVAT
Insurance manager
Ciprian LELESCU
Fleet Manager

Au încredere în noi

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!