Administrare parc auto pentru segmentul corporate

Despre noi

Cu doar 3 autoturisme și 2 angajați am creat AWR Lease Services în

Writing services are very convenient. They make it easy to essay writing service get a writer to earn sufficient money to live comfortably without needing to work two jobs and never have to spend their time on the world wide web. Writers today have lost confidence with all the communities which were supposed to supply opportunities to them to create a living. The sites made it easy for individuals but they never did anything about it.

2004. 15 ani mai târziu, gestionăm o întreagă flotă și am extins serviciile de leasing operațional pe întreg teritoriul țării.

Experiența ne-a îndemnat să ne perfecționăm, astfel încât putem promite și oferi servicii de încredere. Companiile, dar și persoanele fizice, pot conta pe servicii de rent-a-car, rent-a-car pe termen lung și transfer persoane.

Ne place să încheiem parteneriate pe termen lung, știind că am satisfăcut pe deplin doleanțele clienților noștri. Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim de fiecare dată.

ISTORIA AWR

[timeline-express]

Echipa AWR Lease Services

În echipa noastră, fiecare membru e axat pe o anume categorie de servicii și este pasionat de ceea ce face. Ne leagă un principiu pe care l-am transformat în idealul companiei. Credem că dedicarea și tratamentul prietenos pe care îl oferim oamenilor sunt atuurile care îi îndeamnă pe clienți să ne aleagă. Totodată sunt și dovada că ne iubim cu adevărat meseria și că o facem nu doar cu profesionalism, ci și cu drag.

Iova ACIMOVAT
CEO Founder
Oana DATCU
Sales manager
Adriana CHINEJA
Financial manager
Sasa IORGOVAN
Fleet manager
Laura ACIMOVAT
Insurance manager
MORARU Adela Sabina
Dispecer ShuttleChoice

Au avut încredere în noi

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!