Servicii rent-a-car pentru segmentul corporate

 

AWR Lease Services oferă servicii de închirieri autoturisme pe termen scurt, mediu și lung, atât în Timişoara cât şi pe tot teritoriul României. 

Experiența ne-a îndemnat să ne perfecționăm astfel încât să putem garanta servicii de calitate. Ne dorim să încheiem parteneriate pe termen lung, știind că avem capacitatea operațională de a satisface cerințele clienților noștri. Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim de fiecare dată.

Ce avantaje ai când folosești serviciile noastre?

• Garanția unui serviciu de calitate

• Parc auto reînnoit anual

• Fără costuri ascunse

• Certificare ISO

• Posibilitate prelungire contract telefonic

• Flotă diversificată

PENTRU DETALII CONTACTEAZĂ-NE

O mașină potrivită pentru fiecare călătorie

✓ Mașini urbane din clasa standard și premium
✓ Mașini hybrid sau electrice
✓ Microbuze de 7+1 locuri, potrivite călătoriilor în grup

✓ Disponibilitate telefonică 24h/24h.
✓ Toate formalitățile de închiriere se pot încheia fără prezența fizică a persoanei.
✓ Livrarea/preluarea autoturismului pe raza municipiului Timișoara e disponibilă în mod gratuit.

Ce îți garantăm noi

Călătorești în siguranță

Simțim zilnic pe propria piele responsabilitatea care vine la pachet cu activitatea pe care am ales să desfășurăm. Când vine vorba de siguranță, nu facem nici un compromis. Flota pe care o punem la dispoziție este formată doar din autoturisme noi, în perfectă stare de funcționare. Întreținerea și service-ul se efectuează doar la unitățile de service ale dealerului de marcă. Igienizarea mașinilor se face regulat, acest aspect a fost întotdeauna esențial pentru noi, chiar și înainte de pandemie. Echipa AWR este periodic instruită și respectă normele de protecție, securitate și siguranță în muncă, inclusiv modul de  utilizare al produsele de dezinfecție pentru tapițerie/suprafețe și pentru mâini. De asemenea utilizarea măștii este obligatorie în permanență.

Călătorești confortabil

Ne plac mașinile și ne pricepem la mașini. Tocmai de aceea facem o selecție riguroasă a autoturismelor din flota noastră. Indiferent ce alegi, te asigurăm că va fi o mașină nouă și foarte confortabilă care te va ajuta să ai o călătorie cât mai plăcută. Avem o diversitate de mărci și modele din care poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine cu nevoia și preferințele tale, indiferent dacă ești într-o călătorie de business sau de agrement.

Nu ai surprize neplăcute

Suntem total transparenți cu ceea ce îți oferim. Atunci când închiriezi o mașină știi dinainte tot ce ai nevoie să știi. Prețul comunicat e cel final și e unul singur. Nu percem taxe de crossboarding, taxă pentru șofer adițional și nici un alt fel de taxe ascunse.

Vreau să ies cu mașina din țară. Ce trebuie să fac?

Gestionarul contractului (persoana care a încheiat contractul cu AWR) trebuie să depună o solicitare cu minim 24 de ore înainte și AWR emite împuternicire pe numele șoferului/ șoferilor. 

Am nevoie de mașină mai mult timp decât am planificat inițial. Cum pot prelungi contractul?

Am nevoie de mașină mai mult timp decât am planificat inițial. Cum pot prelungi contractul?

Ce fac în caz de accident, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez?

Te rugăm să conduci cu prudență și să pui întotdeauna siguranța pe primul loc. Viața ta și a celorlalți  primează în fața oricărui termen limită și a oricărei întâlniri. În eventualitatea unui accident te rugăm să consulți Ghidul conducătorului auto elaborat de AWR care se găsește în interiorul fiecărui autoturism. Așează-l la îndemâna înainte de a porni în călătorie și aruncă o privire peste el.  Dacă vrei să arunci o privire peste ghid și acum, click aici . Bineînțeles,  în caz de accident ne poți contacta și telefonic la +40 256202410  sau  +40 374494847. 

Am nevoie să preiau/predau mașina în toiul nopții. Ce fac?

În caz de nevoie, se pot face predări/preluări în cursul nopții contra unei taxe nocturne de 10 euro/operațiune. Suntem disponibili la telefon 24h/24h în caz de urgență. 

Care sunt condițiile de returnare a autoturismului?

Autoturismele se predau curațate și cu plinul făcut și se preiau în aceleași condiții, curate și cu plinul făcut. La returnarea autoturismului echipa AWR implementeaza procedura de curățare pentru următorul client. În cazul în care se găsesc obiecte personale ale chiriașului, se predau la departamentul de obiecte pierduteac și acesta anunță clientul în legătură cu obiectele găsite în mașină.

Externalizează flota auto și economisește

Descarcă și păstrează documentele noastre ca să le poți accesa chiar de pe calculatorul sau telefonul tău

 

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!